Tustra Gutierrez.transformator voor 10kV-distributieOp welke problemen moet tijdens het gebruik word

  • vrijgavetijd:2022-03-20 03:21:55
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:312
  • Korte omschrijving:

    Tustra Gutierrez.,Bij inbedrijfstelling:Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De ha

Artikel inhoud

Bij inbedrijfstelling:

Een specifiek deel van de droge transformator is de ophangende kern van droge transformator. De hangende kern van droge transformator is een vitaal onderdeel. Hoe de ophanging van de ophangende kern uit te voeren?

Tustra Gutierrez.Vanuit het bovenstaande kan worden gezien dat uit het oogpunt van energiebesparing, in sommige gevallen, transformatoren & ldquo; Een klein paard trekt een kleine auto. Kan niet vergelijken met ^ ldquo; Middelbare auto ^ rdquo;; Nog minder dan ‘Idquo’; Grote Lars, kleine draken. Daarom moet bij de berekening rekening worden gehouden met het verlies van volledige lading en lading van de transformator,Tustra Gutierrez.Omschrijving van het model van transformator, en kunnen de resultaten op de juiste wijze worden verkregen in termen van energiebesparing of energieverbruik. Volgens de correlatie tussen de laadsnelheid en de capaciteit van de transformator: . De snelheid en energiebesparing van de transformator zullen in de formule worden opgenomen: de belastingsindex van de transformator, dat wil zeggen de werklast en de nominale capaciteit van de transformator . Nu wordt geïllustreerd door voorbeelden dat beide zijden van de acadc elektron touch the ground type het derivaat van P zoeken, en vervolgens het actieve vermogensverlies van de grote capaciteit transformator verminderen van het actieve vermogensverlies van de kleine capaciteitstransformator: dat is, wordt de formule verminderd De belastingsindex is de belastingsindex wanneer het verlies van de transformator klein is en de snelheid groot is, en de snelheid is groot wanneer het specifieke koperverlies gelijk is aan ijzerverlies.

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Le Valois pereSommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, zetten we duidelijk de glazen testbuis naar voren, draaien en lossen de olie in de buis op om de bemonsteringsbuis schoon te maken, twee keer uit te voeren, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.


Tustra Gutierrez.transformator voor 10kV-distributieOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?



Wat is de bedrading van droge transformator?

De transformator-fabrikant mag geen hand-touch-methode gebruiken om energie-hoogspanningsapparatuur op te sporen, zoals transformator in bedrijf en neutrale gronduitrusting van boogonderdrukkingsspoel. Voor de apparatuur zonder voeding en waarvan de schaal een betrouwbare grondinrichting is, moet de temperatuur of temperatuurstijging met de hand worden getest. De secundaire apparatuur kan met de hand worden geïnspecteerd wanneer het heet en vibreert.

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

KortingVermijd onbedoelde beschadiging van isolatie tijdens het onderhoud: bij het repareren van de ophangende kern van de transformator moet bijzondere aandacht worden besteed aan het onderhoud van de solenoïde spoel of de isolerende waterdichte mouw. Indien er krasschade is, moet deze goed worden behandeld.

Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Na een -uur durende proefwerking met een bepaalde lading, zijn de hoofdlichaam en toebehoren van de transformator allemaal normaal,Tustra Gutierrez.315 KVA-olie-type transformator, en de transformator zal draaien naar alle normale werking.


Tustra Gutierrez.transformator voor 10kV-distributieOp welke problemen moet tijdens het gebruik worden gelet?



Wanneer de fabrikant van de transformator monsters uit de auto-olietank, na het openen van de afdichting gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

aanbevelenAls de elektrische transformator meer dan h stopt met draaien (als de toegestane tijd moet worden verminderd wanneer de omgevingsvochtigheid amp is; gt; %), moet hij worden geïsoleerd voordat hij in gebruik wordt genomen, en nauwkeurig worden gemeten met een V grounding megger. De isolatie van de primaire kant tot de secundaire kant en de grond moet worden ^ mfl, de isolatieweerstand van de secundaire kant tot de grond moet mh^ en de isolatie van de grondkern worden versterkt; GT; mfl (Merk op dat het stuk van de grondinrichting moet worden verwijderd).

De gemeenschappelijke droge transformator is een belangrijke elektrische apparatuur,Tustra Gutierrez.Substationele transformator, en de spanning wordt voortdurend geregeld. Echter, vanwege bepaalde noodzaak zal de droge transformator ook de spanning verhogen, en het hele proces van het verhogen van de spanning is zeer complex, en er zijn vele principes.

De belangrijkste reden is dat de laskwaliteit van elektrische lassen slecht is, er zijn lege lassen open lassen, naaldgaten, en de potentiële veiligheidsrisico"s worden blootgesteld na de werking. Bovendien zal de elektromagnetische inductie de elektrische lassen breken en leiden tot lekkage.

Tustra Gutierrez.Door het onzorgvuldig vervoer van de transformator en de dunne hoogspanningsgeleider werd de transformator losgekoppeld door trillingen (maar er was geen aardingsapparaat).

Na het afvoeren van de olie moeten alle bouten van het anker van de olietank aan de bovenzijde van de afneembare oliekap met de hefbalk worden vastgemaakt en moet het hijspunt op de gemeenschappelijke oorringen of bouten liggen. Indien nodig moet de tractieriem van de menselijke hulpbronnen als leidraad worden gebruikt.

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

TustraGutierrez.Overige productinformatie
  • SjanghaiOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformWelke materialen worden vaak gebruikt bij

    SjanghaiOp een voertuig gemonteerd hydraulisch hefplatformWelke materialen worden vaak gebruikt bij

  • Nai sur SeineHydraulisch hefplatform met schaarvorkAkoestische biologische effecten

    Nai sur SeineHydraulisch hefplatform met schaarvorkAkoestische biologische effecten

  • Jinyuan.Hydraulisch hefplatform van het type schaarProblemen met naadbehandeling

    Jinyuan.Hydraulisch hefplatform van het type schaarProblemen met naadbehandeling

  • Jinyuan.Veel elektrische hydraulische liftenPakbon

    Jinyuan.Veel elektrische hydraulische liftenPakbon

  • Jinyuan.3-ton hydraulisch hefplatformProductie uitbreiden

    Jinyuan.3-ton hydraulisch hefplatformProductie uitbreiden

  • Jinyuan.Vervaardiging van instapbruggenEen paar dingen om op te letten

    Jinyuan.Vervaardiging van instapbruggenEen paar dingen om op te letten

  • Hejin.Hydraulische instapbrug mobiel typeMarkeer de inhoud van gestage groei

    Hejin.Hydraulische instapbrug mobiel typeMarkeer de inhoud van gestage groei

  • Catanzaro.Zelfrijdend heffen van platformsBelangrijkste functies en voordelen:

    Catanzaro.Zelfrijdend heffen van platformsBelangrijkste functies en voordelen:

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!